Danmark Investerer 

Vi hjælper flere danskere med at få øjnene op for at investere
INVESTERINGS-WORKSHOPPEN: 'DANMARK INVESTERER'
Danmark Investerer er et spændende samarbejde mellem Sarah Ophelia Møss, iværksætter, sociolog og foredragsholder, og Anders Egsvang, privat investor, underviser og analytiker. 

PROGRAM
12:00-12.15 Velkommen
12:15-13.45 Investering fra A til Z 
13.45-14.00 PAUSE
14.00-15.30 Oplæg om fundamental analyse og praktisk workshop
15:30-16.00 Spørgsmål og opsamling

WORKSHOP
Workshoppen henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig, der aldrig har købt aktier før og dig, der handler en sjældent gang imellem, men som ønsker at vide mere og blive mere tryg med at handle. Du behøver ingen forudgående viden om området. Investering er for alle.


MISSION
Historisk set er aktiemarkedet steget ca 7 procent om året set over de seneste 100 år. Denne værdiforøgelse kan bankernes indlånsrente ikke matche. Teamet bag turnéen mener at alle danskere har ret til at få del i markedets generelle værdistigning, plus: være i kontrol over egen økonomi og kunne træffe velinformerede og oplyste valg vedrørende egen økonomi. I dag er kun ca. 30% af danske investorer kvinder på trods af undersøgelser som viser, at kvinder er virkelig gode investorer. Det har også vist sig, at når først kvinderne komme i gang og bliver mere sikre på deres ageren, så forbliver de aktive på det finansielle marked. Det er vores passion og noget vi vil kæmpe for. Teamet vil klæde kvinderne på til at kunne begynde deres investeringsrejse og sørge for mere lighed mellem kønnene på det finansielle marked.

Danmarks turnéen er målrettet kvinder, men mænd er ligeledes meget velkommen til at deltage. Tag din veninde, søster, kusine, mor el. svigermor under armen.

– vi glæder os til at møde jer!

Speakers

Sarah Ophelia Møss

Sociolog, iværksætter og foredragholder. Med sin enorme passion for investeringer og de finansielle markeder har hun taget investeringsdanmark med storm, og har under sin relativt korte investeringsrejse allerede været med i alle de store trykte samt Børsen Play og Millionærklubben. Man kan ofte finde hende susende over Danmark i sin bil på vej til næste investeringsevent.

Sarah er initiativtager samt ildsjæl bag både virksomhederne Ophelia Invest, Forlaget Penge og Nordic Invest Camp samt de to investor-communities Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark. Det hun er optaget af, er generel research af alt investerings-relateret samt diversificering og strategi i porteføljen. For de enkelte handler såvel som på et overordnet plan. Og de ting lægger Sarah altid vægt på når hun har ordet. Informerede valg stiller os alle bedre og vi skaber på turnéen et læringsrum hvor vi alle kan blive klogere - sammen.

Anders Egsvang

Privat investor, underviser og analytiker. De sidste 8 år har han handlet alt fra olie og guld til danske small cap aktier. Anders har bred erfaring med analyse og værdisætning af aktier og andre værdipair.

Han har bl.a. arbejdet som Uafhængig Investeringsrådgiver i et par år og arbejder nu som analytiker hos Ernst & Young i deres Local M&A afdeling (Mergers & Acquisitions). "Jeg vil på workshoppen undervise i brugen af nøgletal og forskellige analysemodeller til at værdisætte aktier og selskaber. Jeg guider dig igennem fra bunden, og forklarer de forskellige nøgletal, inden du til sidst vil lære en konkret og brugbar model til at værdisætte spændende selskaber, og foretage investeringsbeslutninger på baggrund af modellen."