Danmark investerer -fordi investering er for alle

Vi hjælper flere danskere med at få øjnene op for at investere

Hvad er danmark investerer?

INVESTERINGS-WORKSHOPPEN: ‘DANMARK INVESTERER'
Danmark Investerer er et spændende samarbejde mellem Sarah Ophelia Møss, iværksætter, sociolog og foredragsholder, og Anders Egsvang, privat investor, underviser og analytiker. Danmarks største Aktieturné fortsætter i efteråret 2019!

TIDSPLAN
12:00-12.15 Velkommen
12:15-13.45 Investering fra A til Z 
13.45-14.00 PAUSE
14.00-15.30 Oplæg om fundamental analyse og praktisk workshop
15:30-16.00 Spørgsmål og opsamling

Workshop
Workshoppen henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig, der aldrig har købt aktier før og dig, der handler en sjældent gang imellem, men som ønsker at vide mere og blive mere tryg med at handle. Du behøver ingen forudgående viden om området. Investering er for alle.

Mission
Historisk set er aktiemarkedet steget ca 7 procent om året set over de seneste 100 år. Denne værdiforøgelse kan bankernes indlånsrente ikke matche. Teamet bag turnéen mener at alle danskere har ret til at få del i markedets generelle værdistigning, plus: være i kontrol over egen økonomi og kunne træffe velinformerede og oplyste valg vedrørende egen økonomi. I dag er kun ca. 30% af danske investorer kvinder på trods af undersøgelser som viser, at kvinder er virkelig gode investorer. Det har også vist sig, at når først kvinderne komme i gang og bliver mere sikre på deres ageren, så forbliver de aktive på det finansielle marked. Det er vores passion og noget vi vil kæmpe for. Teamet vil klæde kvinderne på til at kunne begynde deres investeringsrejse og sørge for mere lighed mellem kønnene på det finansielle marked.

Danmarks turnéen er målrettet kvinder, men mænd er ligeledes meget velkommen til at deltage. Tag din veninde, søster, kusine, mor el. svigermor under armen
– vi glæder os til at møde jer!