Danmark investerer -fordi investering er for alle

Vi hjælper flere danskere med at få øjnene op for at investere

Hvad er danmark investerer?

INVESTERINGS-WORKSHOPPEN: ‘DANMARK INVESTERER'
I et spændende samarbejde mellem Ophelia Invest, Dansk Aktionærforening og Jyske Bank er Danmarks største Aktieturné blevet et realitet! Fire timers grundig indføring i det at investere. Lige fra hvad værdipapirer er, hvor man køber/opbevarer dem, over hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje, til helt lavpraktisk workshoparbejde, hvor man lærer at arbejde med fundamentaler som nøgletal mv. Sarah Ophelia Møss fra Ophelia Invest. Kvindelogen INVESTERET og Aktieklubben Danmark står for oplægsdelen hvorefter en af Dansk Aktionærforenings dygtige facilitatorer tager over under workshopdelen. 

TIDSPLAN
12:00-12.15 Velkommen v/Jyske Bank
12:15-13.45 Investering fra A til Z v/Sarah Ophelia Møss
13.45-14.00 PAUSE
14.00-15.30 Praktisk workshop v/Torben Udsen eller Niels Stub - Dansk Aktionærforening 15.30-16.00 Spørgsmål og afsluttende ord 

Workshop
Faciliteret gruppearbejde med let analyse af forskellige aktier/virksomheder v/Dansk Aktionærforening

Mission
Sarah Ophelia Møss har i sine online communities oplevet stor efterspørgsel på arrangementer andre steder i landet og gik derfor sammen med Dansk Aktionærforening og Jyske Bank om en Danmarks turné. På turnéen besøges 16 danske byer med vores investeringsworkshop, hvor du som deltager bliver klædt på til at kunne påbegynde din egen investeringsrejse. Historisk set er aktiemarkedet steget ca 7 procent om året set over de seneste 100 år.

Denne værdiforøgelse kan bankernes indlånsrente ikke matche. Teamet bag turnéen mener at alle danskere har ret til at få del i markedets generelle værdistigning, plus: være i kontrol over egen økonomi og kunne træffe velinformerede og oplyste valg vedrørende egen økonomi. I dag er kun ca. 30% af danske investorer kvinder på trods af undersøgelser som viser, at kvinder er virkelig gode investorer. Det har også vist sig, at når først kvinderne komme i gang og bliver mere sikre på deres ageren, så forbliver de aktive på det finansielle marked. Det er vores passion og noget vi vil kæmpe for. Teamet vil klæde kvinderne på til at kunne begynde deres investeringsrejse og sørge for mere lighed mellem kønnene på det finansielle marked.

Danmarks turnéen er målrettet kvinder, men mænd er ligeledes meget velkommen til at deltage. Tag din veninde, søster, kusine, mor el. svigermor under armen
– vi glæder os til at møde jer!